Dušená jablka

27. září 2011 v 7:58 | G.Nikola |  Francouzská kuchyně
Nedávno (nebo spíš dávno ?) jsme dělaly dušená jablka :) byly opravdu úžasná ! Bohužel vám sem zatím nemůžeme dát recept,protože kdybychom vám sem daly všechny recepty z Ivetiny kuchařky ,tak bychom měly opravdu hodně velký problém (autorská práva). Ale někdy vám ho sem snad dáme :) když si třeba o něj poprosíte ... :) Nevypadá to sice zrovna nejlíp,ale je to božské ! zaručuju , že s výsledkem nebudete sklamaní,jestliže tento recept uděláte ! Jenomže se hodí víc na zimu ,protože je to horké a polité bílým vínem .

Po upečení tam budete mít i úžasnou šťávičku.
Je to opravdu snadné ,jenom zbavit jablko jader je dost těžký .. pro nás. rozhodně to ale někdy zkuste ! :)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Natálie Slámová Natálie Slámová | Web | 3. října 2011 v 18:58 | Reagovat

To vypadá skvěle! Zatím jsem jedla jen pečená jablka a byla naprosto fantastická! Šťáva zkaramelizovala... MŇAM!!!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama