Je stěrka důležitá ??

30. října 2011 v 7:30 | G.Nikola |  Cukrářské pomůcky
Ach ty stěrky... jsou důležité nebo ne ? Je to k NĚČEMU ?!?!
Stěrky se používají ke stírání krému nebo těsta z mísy do formy nebo na uhlazení . Ale proč na to musí být specializovaná stěrka ? Přece se můžou na to použít i lžičky ne ???
Jenže stěrky opravdu nejsou k ničemu..nikdy byste neuhladily nějaký krém lžickou nebo papírem . Nikdy byste bez stěrky nesetřely z mísy všechno těsto ... ANO, lžíce,nůž nebo cokoliv jiného můžete použít,ale bude to tak dokonalé a krásné jako stěrkou ? NE.

Tady máte na fotce všechny naše 3 stěrky. Ta bílá je naše 1.stěrka , tu často používáme . Ta druhá modrá je od naší skvělé kamarádky ,touto stěrkou můžete i krájet . A ta 3. kovová je taky skvělá ! Je ta krém ,aby byl rovný :)

Tak teď už víme,že stěrky vypadají obyčejně ,ale nejsou k ničemu ! :)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama